Conferinta “Cosmetica pură și naturală” de la Paris – 22.10.2016

Conferinta „Cosmetica pură și naturală” de la Paris – 22.10.2016

A doua conferinta dedicata ingrijirii pure si naturale din 22 Octombrie 2016 este sustinuta la Hotel Bedford, PARIS  la initiatia doamnei Ioana Adina Oancea, farmacist-estetician, cercetator Careless Beauty by Elena Oancea, doctorand in cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti, Director Careless Beauty Bucuresti si doamnei Elena Oancea, chimist—estetician, fondator Careless Beauty, cu o experienta in domeniul esteticii de peste 25 de ani si 4 brevete de inventie.

invitation

In cadrul conferintei ai ocazia sa te informezi despre noi ingrediente cosmetice, tipuri de ten, metode pure si naturale de ingrijire precum si de vindecare a diverselor afectiuni dermatologice, despre noi produse cosmetice, conservanti naturali si beneficii ale anumitor extracte din plante.

Speakeri: Ioana Adina Oancea si Elena Oancea

Conferinta ”Cosmetica pura si naturala” va cuprinde 2 sesiuni: I sesiune 09:00-12:00, a II-a  sesiune 14:00-17:00. Observatie> Atat prima cat si a doua sesiune cuprind acelasi set de informatii. Va rugam sa va inscrieri la sesiunea potrivita programului dvs.

Intrarea este gratuita iar inscrierile se pot face pe: comunicare@velvetique.eu / carelessbeauty.bucuresti@gmail.com.

 

Programul Conferintei ”Cosmetica pura si naturala” si Formularul de Inscriere.

Va rugam sa specificati sesiunea la care doriti sa va inscrieti si sa trimite-ti formularul de inscriere pe  comunicare@velvetique.eu sau carelessbeauty.bucuresti@gmail.com

Vedeti aici programul conferintei.

Formularul de inscriere il gasiti aici.

 

 

GANDURI DESPRE CONFERINTA ALEI IOANEI  ADINA OANCEA

Ma numesc Ioana Adina Oancea, am 28 de ani si sunt farmacist-estetician Careless Beauty by Elena Oancea. Am intrat in lumea esteticii naturiste datorita mamei mele care a fost si imi este un mentor. Iubesc oamenii, chimia, natura si tot ceea ce implica descoperirea ei. Nu pot sa traiesc fara ceea ce fac. Va astept la conferinta cu mult entuziasm si dorinta de a dezbate n subiecte despre cum ne putem ingriji natural. Ioana Adina Oancea, Chimist-Estetician & Director Careless Beauty Bucharest

 

GANDURI DESPRE CONFERINTA ALE ELENEI OANCEA

Mereu m-am regasit în natură și am crezut în ea. Mereu m-a atras și mi-a stârnit curiozități. Am dorit să creez pentru oameni un produs cosmetic pur și natural care pe lângă beneficiile aduse pielii, să le reîntărească încrederea că natura este un miracol. Pasiunea pentru îngrijirea naturală împreună cu toate cunoștințele despre plante si rețele tradiționale moștenite de la părinți, ma determina­ să îmi continui cercetarea în acest domeniu. Astept cu drag sa va cunosc, sa discutam despre tipul dvs de ten si/sau problemele ce le intampinati, despre solutii naturale de ingrijire si/sau tratare a afectiunilor dermatologice, fara substante de sinteza. Elena Oancea, Chimist-Estetician & Fondator Careless Beauty

 

DESPRE EXPERIENTA ELENEI OANCEA

Elena Oancea este estetician-chimist si cum ii place sa spuna cel mai mult, mama și bunică. A intrat in lumea cosmeticelor organice cu mai bine de 25 de ani in urma datorita parintilor sai. Ei au fost cei care    i-au transmis toata pasiunea pentru natura si frumusete. Inca de la varsta adolescentei a decis ca ceea ce vrea sa faca in viata este sa ofere oamenilor frumusete prin cel mai natural mod. A crescut intr-un sat micut din judetul Tulcea unde si-a petrecut buna parte din timp în păduri și lanuri de flori, la cules de plante. De la vârsta de 6 ani a invatat și si-a dezvoltat cunoștințele despre beneficiile extractelor organice. A fost fascinată de remediile oferite de natură și mai ales, de cremele bunicii cu flori de crin.

A continuat să studieze plantele realizand diverse combinații între extracte, pentru diferite tipuri de ten și afecțiuni dermatologice. Astfel, a reușit să ajunga la o formulă foarte concentrată bazată numai pe extracte din plante si fructe, bogate în antioxidanți naturali care regenerează celulele epidermei. A avut deosebita satisfacție când a realizat ca sotul si copii sai doresc sa i se altature pentru a duce mai departe traditia de familie. Impreuna au reusit sa transforme o simpla pasiune intr-un business de succes. Astazi, cercetarea si pasiunea familiei Oancea se oglindeste in brandul romanesc de produse dermato-cosmetice organice, Careless Beauty by Elena Oancea.

 

Vedeti aici prezentarea Careless Beauty.