Cum cumpăr

De la Careless Beauty poti cumpara in 6 pasi

In cazul in care n-ati mai comandat produse de la magazinul Careless Beauty va invitam sa respectati pasii urmatori:

1 Identificarea produsului dorit

Magazinul Careless Beauty beneficiaza de un sistem simplu de selectie, bazat pe filtre, in functie de tipul de ten. Selectati cu ajutorul meniului din partea stanga (de culoare verde) tipul de ten iar ulterior selectati gama de produse cosmetice. In felul acesta magazinul nostru va afisa numai produsele ce intrunesc caracteristicile dorite de dvs.

2 Selectarea produsului

Daca ati identificat produsul dorit, apasati butonul “Detalii produs” iar magazinul nostru va afisa automat toate detaliile produsului selectat. Ajunsi aici va sfatuim sa cititi cu atentie si integral descrierea produsului.

3 Selectati cantitatea

Cu ajutorul optiunii (butonului) “Cantitatea” trebuie sa selectati gramajul produsului comandat. Anumite produse cosmetice Careless Beauty sunt ambalate in cantitati diferite si din acest motiv este absolut necesar sa alegeti cantitatea.

4 Adauga in cos

Dupa ce cantitatea a fost selectata apasati butonul “Adauga in cos”. In felul acesta produsul ales de dvs este transferat din magazin in cosul de cumparaturi impreuna cu toate detaliile sale (cantitate, pret, valoarea comenzii).

5 Trimite comanda

Daca produsul ales de dvs. a ajuns in cosul de comparaturi atunci trebuie sa apasati butonul “Trimite comanda” (de culoare verde) pozitionat in partea de jos a paginii. Veti fi astfel transferat automat in pagaina Formularului de Comanda.

6 Comanda

Dupa ce ati terminat de completat formularul de comanda cu datele dvs. apasati butonul “Comanda” (de culoare verde) pozitionat in partea de jos a paginii. In felul acesta comanda dvs. a fost expediata. Confirmarea efectuarii corecte a comenzii o veti avea pe e-mail in interval de cateva minute dupa apasarea butonul “Comanda”.

In cazul in care nu reusiti sa comandati va rugam sa apelati cu incredere la consultantii nostri cu ajutorul contactelor afisate.

Telefon: 0730 614 810
E-mail: office@careless.ro
Program Call-Center: L-V 09-18 / S-D 11-14