Întrebări frecvente

De ce este recomandata utilizarea zilnica a produselor Careless Beauty?

Recomandam utilizarea zilnica a produselor Careless Beauty deoarece asa cum la 28-30 de zile are loc regenerarea celulara in organismul uman, la fel prin aplicarea zilnica a mastilor, lotiunilor si cremelor, substantele active din fructe si extracte din plante, aflate in concentratie ridicata, patrund pana in stratul bazal al epidermei si ajuta la reinnoirea celulelor. Acest fenomen de regenerare inseamna de fapt, reintinerire, revitalizare, vitalitate, hidratare si prospetime prin produse cosmetice naturale, fara compusi chimici de sintenteza!

Cand incep sa utilizez produsele Careless Beauty am nevoie sa achizitionez o gama intreaga de produse dedicate tipului meu de ten?

Nu. Mai ales la inceput, recomandam a fi achizitionat un singur produs, maxim doua (ex.: o masca sau o crema Careless Beauty) pentru a observa cum se simte pielea ta dupa primele aplicari si pentru a te convinge de eficacitatea produselor Careless Beauty.

Unde pot intreba ce produse Careless Beauty mi se potrivesc tenului meu?

Pentru orice intrebari legate de tipul tau de ten si ce produse Careless Beauty iti sunt recomandate, ne poti contacta la numerul de telefon: 0730.614.811 sau ne poti trimite un e-mail la: oancea.careless@gmail.com si iti raspundem in cel mai scurt timp posibil.

De ce este posibil sa imi apara mai multe pustule acneice (cosulete) decat aveam in momentul cand am inceput Tratamentul Antiacneic Careless Beauty?

La inceputul Tratamentului Antiacneic Careless Beauty vei trece prin o perioada de purificare. Aceasta perioada poate dura intre 1-3 luni, in unele cazuri mai grave chiar si mai mult. Acest proces de purificare este unul normal deoarece esentele din plante patrund pana in stratul bazal al epidermei si actionand in profunzime ca regenerator, elimina celulele bolnave, afectate de acnee. Astfel, se explica aparitia spontana a cosurilor sau inflamarea celor deja prezente. Deoarece Tratamentul Antiacneic Careless Beauty este unul complet natural bogat antioxidanti din esente din plante si fructe, rezultatele pozitive incep sa se observe de la primele aplicari si continua treptat. Vindecarea completa a acneei variaza in functie de tipul de acnee si poate dura intre 6 luni-1 an de zile.