Librarul Nostru Personal

Despre Librarul Nostru Personal, Books Express

“Îți aducem orice carte din lume pentru profesia și pasiunile tale. Books Express, librarul tău personal”

”Sunt Bogdana Dumitru, acum aproape 7 ani am intrat împreună cu partenerul meu, Bogdan în această frumoasă poveste care a devenit Books Express. Până să îmi încep viața profesională totul se învârtea în jurul cărților, care au definit – ca la cei mai mulți dintre noi – ceea ce am devenit ca adult.

O dată cu Books Express am redescoperit cărțile și un alt potențial al meu despre care nu știam. Începând cu simple confirmări de comenzi, am devenit încet, încet librarul personal al tot mai multor oameni interesanți care au în comun respectul față de profesia lor, pasiunea pentru orice fac și curajul de a ieși din zona de confort.

Destul de repede au început provocările logistice.

Unii voiau cărțile foarte repede pentru un proiect sau o aniversare și așa a apărut livrarea express în 4 – 6 zile, alții aveau nevoie de recomandări și am făcut listele express, newsletterul personalizat și am învățat și noi de toate continuu. În fiecare zi apar pe books-express.ro circa 500 de cărți noi.

Pentru cei care vor să-și construiască o bibliotecă personală sau profesională era mai important costul și să îndeplinească condițiii contractuale specifice. Am introdus livrarea economică, cataloagele pe domenii cu recomandări de la edituri și specialiști în domeniu. Livrarea se face tot prin curier acasă sau la birou iar toate documentele îndeplinesc cerințele financiar-contabile din România, făcând foarte simplă achiziția. Returul este gratuit. În plus acumulați puncte express pe care puteți să le folosiți oricum vreți voi.

Acum în 2016 găsești la noi orice carte din lume pentru profesia și pasiunile tale. Ceea ce ne preocupă și la ce lucrăm cel mai mult în perioada acesta este să avem cel mai bun customer service posibil. Vă așteptăm cu sugestii, dar și încurajări. Învățarea nu se oprește niciodată! Investește în dezvoltarea ta personală și profesională!

Bogdana Dumitru, Books Express

Partenerii Books Express vin de multă vreme în sprijinul nostru cu informații și cărți extrem de prețioase. Cărțile sunt utile atât în dezvoltarea personală cât și în dezvoltarea pasiunii noastre. Activitatea științifică din spatele brandului Careless Beauty by Elena Oancea implică mult studiu. Cercetarea pe care o facem și care ne conduce către noi produse cosmetice, are la bază multe cărți de profil studiate îndelung. Orice carte găsită înainte cu greu, Book Express o aduce întodeauna în timp util. Este minunat să ai librarul tău personal.

Urmărește Books-Express pentru a fi informat/ă și de recomandarile specialiștilor Careless Beauty în domeniul Sanatate/Beauty.