Masaj facial cu doză unică de Elixir vegetal cu efect regenerator al pielii (2 ore)

Careless Beauty

În cabinetele Careless Beauty, beneficiați de tratamente  dermato – cosmetice și masaje profesionale care permit obținerea unor rezultate remarcabile.

Într-o ambianță plăcută, un fond muzical relaxant, pe un pat cosmetic cu saltea din flori de munte, veți trăi o experiență unică.

Eficiența terapiilor Careless Beauty este dată atât de calitatea produselor dermato-cosmetice 100% naturale brevetate, cât și de măiestria specialiștilor noștri.

Careless Beauty

Masaj facial cu doză unică de Elixir vegetal cu efect regenerator al pielii (2 ore)

Este o combinație armonioasă între chimia plantelor și alchimia oamenilor. Esențele vegetale unice, combinate cu mișcările blânde, hrănesc, tonifică și regenerează pielea. Continuăm tradiția familiei noastre în a trata și echilibra corpul doar prin intermediul naturii.

Această terapie reprezintă o nouă creație: esențele de lavandă sălbatică, roiniță și flori de crin, rășinile de pin și molid sunt doar o parte din plantele românești regăsite în cadrul acestei terapii.

Elixir vegetal cu efect regenerator al pielii este ulterior dăruit acasă, pentru revitalizare și efect anti-îmbătrânire asupra pieii.

Servicii personalizate pentru clienții noștri

Vouchere servicii de estetică organică
Cumpără acum