Masca pentru cosuri

Masca pentru cosuri (pustule acneice)

Beneficiile unei măști pentru față

 

Folosiți o mască pentru „coșuri” (pustule acneice) atunci când este cazul?

masca pentru fataÎncâ din vremuri îndepărtate femeile au adorat să își răsfețe pielea și mai presus decât orice, chipul, cu diverse formule magice din dorința de a se menține veșnic tinere. Din păcate sau din fericire să rămâi veșnic tânără nu se poate. Deși, poate într-o zi, chiar și acest lucru se va schimba. Niciodata nu știm ce ne rezervă viitorul. Ceea ce totuși știm este că putem prelungi îmbâtrânirea pielii prin foarte multe căi. Cele mai importante unelte de care dispunem ușor sunt alimentația corectă și, pentru ca suntem niște naturiști convinși, produsele naturiste corespunzătoarele tenului tău. Suntem singuri că deja folosești un demachiant adecvat (va fi umătorul nostru subiect de dezbatere) și poate o loțiune sau o cremă. Dar ce parere ai despre măștile cosmetice? Ai timp pentru a aplica acest tip de produs?

masca pentru cosuriÎn următoarele rânduri îți vom împărtăși beneficiile acestei categorii de produse naturiste (cosmetice) după care ne-am ghidat atunci când le-am creat sub marca Careless Beauty by Elena Oancea:

  • Măștile organice sunt de obicei un amestec de 1 până la zeci de ingrediente de origine vegetală. Acest lucru înseamnă o sursă considerabilă de antioxidanți pentru piele și implicit, un bun efect regenerator pentru celulele epidermei. Regenerarea epidermei este extrem de importanta mai ales în cazul persoanelor care se confruntă cu nesuferitele ”coșuri” de față (pustule acneice). Această categorie de produse poate contribui enorm în procesul de regenerare astfel încât să nu rămână cicatrici inestetice care, după cum bine știm, se vindecă mai greu.
  • Compoziția lor este interesantă și puteți regăsi chiar bucățele de fructe sau plante care împreună cu mirosul natural, oferă o senzație plăcută, relaxantă și răcoritoare.
  • Se aplică ușor și se mențin aproximativ 30 de minute. Dacă nu aveți timpul necesar, puteți pur și simplu să vă spalați fața cu ele, ca și cu un săpun.
  • Elena OanceaSunt un tonic excelent după o perioadă stresantă sau o zi aglomerată care se resimte și pe tenul nostru. Acest lucru este un adevăr: orice zi stresantă se resimte și la nivelul pielii. Pielea fie se deschidratează, fie apare un exces de sebum, fie ne apar mici „coșuri” (de la nenumăratele atingeri ale mâinilor asupra feței – gest involuntar atunci când suntem stresați)
  • Constituie un moment hazliu, mai ales când copii își surprind mamicile cu astfel de măști pentru față (și aici dezvăluim din testimonialele clienților noștrii J)
  • Se pot aplica pe toată fața, gât, decolteu, și mai ales, pe și sub pleoape. Măștile organice cu conținut bogat de antioxidanți din ingredientele vegetale sunt și un excelent antirid pentru zona ochilor. Ca specialiști, recomandam aplicarea unei măști de față Careless Beauty by Elena Oancea și pe conturul ochilor.
  • Se îndepărtează cel mai rapid la duș.

Măștile pentru față nu sunt un calvar sau timp pierdut în van. Deși aparent pierdem jumătate de oră pentru a le menține pe ten, de fapt, câstigăm timp prețios pentru tinerețea pielii noastre. Încearcă experiența unei măști pentru față cu ingrediente organice și lasă-ne un review. Specialiștii noștri raspund întrebărilor tale și vin în ajutor cu informații suplimentare.

Vedeti mai jos cateva din produsele recomandate de noi: