10 motive pentru care să beneficiezi de Terapia Careless Beauty în cabinet

Careless Beauty cabinetTerapia Careless Beauty este o procedură de tradiție veche, care datează de peste 4 decenii în cabinetele noastre, tradiție ce implică 100% natura și naturalul, cu toate plantele, mugurii și florile din cele mai productive anotimpuri, atât din flora spontană a României cât și din culturile proprii ale brandului.

Careless beauty este aliatul tău în tratametele faciale!

În cabinetele Careless Beauty te poți bucura de beneficii reale și vizibile când vine vorba de pielea ta. Dacă tenul tău suferă de anumite afecțiuni sau dorești o întinerire naturală, atunci trebuie să îi oferi soluții și tratamente cu plante din natura și mediul în care Tu te-ai născut!

Tehnicile și produsele aplicate în timpul tratamentelor din cabinetele Careless Beauty, aduc aceste soluții către tine, iar pielea Ta se va simți regenerată, hidratată și luminoasă.

Careless Beauty consultatie in cabinetCum se întâmplă asta efectiv? Vezi în următoarele paragrafe:

De ce este necesară o curățare profundă a pielii prin vaporizare cu plante? O dată ce porii au fost eliberați de reziduurile de celule moarte și de excesul de sebum, ei trebuie ușor deschiși pentru a crește capacitatea pielii de absorbție a tuturor compușilor bioactivi ce urmează a fi aplicați în timpul tratamentului.

Cum primește pielea compușii bioactivi?

Careless Beauty tratament in cabinetTehnicile speciale de masaj și presopunctură sunt practicate prin mișcări blânde și atingeri ușoare ale punctelor corespondențe meridianelor pentru a stimula vibrația și activitatea celulară a țesutului conjunctiv. Astfel, se activează circulația periferică și pielea va primi până în stratul profund compușii bioactivi ai combinației de plante și sucuri naturale din măștile, gomajele și uleiurile vegetale Careless Beauty.

Compușii bioactivi ce vin să completeze întreaga tehnică a terapiei, sunt 100% naturali și sunt extrași în laboratorul Careless Beauty prin tehnică unică – Brevetată, în toate produsele utilizate în cabinet. În produsele dedicate cabinetelor noastre se vor regăsi extracte prețioase ca: esențe vii ale polenurilor florale crude, pulberi de muguri și flori cu polenul lor uscat sau macerate apoase și uleioase din flori…toate ingredientele sunt atent selectate și combinate, dedicate fiecărui tip de afecțiune.

Careless Beauty 000003De ce să urmez o terapie 100% naturală? Dacă ți-ai ridicat această întrebare, ne bucurăm, pentru că și noi ne-am întrebat…

În urma studiilor, s-a dovedit că pielea noastră se identifică cu ADN ul elementelor bioactive din plante și că este mult mai predispusă să absoarbă și să reacționeze la produse naturale decât la cele chimice de sinteză. Deci, pielea care este hrănită cu produse din natură va fi mult mai receptivă la toate ingredientele utilizate în timpul unei terapii naturale și, astfel tenul tău va fi mai curat, mai luminos și mai strălucitor! Iar efectele 100% benefice se vor simți și pe termen lung.

Careless Beauty 000004De ce să faci o vizită în cabinetele Careless Beauty?

  • Toate produsele noastre sunt 100% naturale și respectă standardele UE de bune practici.
  • Deținem până în prezent 4 Brevete și 4 Premii & medalii obținute în Koreea pentru produsele Careless Beauty. Și nu ne oprim aici… Suntem în lucru pentru următoarele 😊.
  • Utilizăm tehnici speciale inovative de masaj și presopunctură – cu efecte benefice pentru piele, cât și pentru întregul corp.
  • Vei primi o identificare corectă pentru tipul de ten și de afecțiune, daca este vorba de acnee, cuperoza, iritatii sau riduri.
  • Tenul tău va primi tratamentul dedicat, iar tu vei continua terapia și acasă cu produsele Careless Beauty, pentru intinerirea celulară a epidermei.
  • Cabinetele și accesoriile sunt permanent igienizate și dezinfectate!
  • Efectuăm sterilizare UV după fiecare client!
  • Investim continuu în cercetare și studii că să putem răspunde la provocările pe care ni le aduce natura zi de zi!

Careless Beauty 000001Află mai multe despre Brevetele, Premiile și Cercetările științifice Careless Beauty aici.

Tratament Cosmetic Natural Melissa Silver

378,00 lei

Terapia E-Booster By Elena Oancea Rosa Gold

735,00 lei

Terapia Booster Anti-Aging Lilium Platinum 7 zile

4.200,00 lei