Royal Body Care (4 ore)

Careless Beauty

În cabinetele Careless Beauty, beneficiați de tratamente  dermato – cosmetice și masaje profesionale care permit obținerea unor rezultate remarcabile.

Într-o ambianță plăcută, un fond muzical relaxant, pe un pat cosmetic cu saltea din flori de munte, veți trăi o experiență unică.

Eficiența terapiilor Careless Beauty este dată atât de calitatea produselor dermato-cosmetice 100% naturale brevetate, cât și de măiestria specialiștilor noștri.

Careless Beauty

Royal Body Care (4 ore)

Royal Body Care este răsfățul suprem, care durează patru ore și jumătate.

Tratamentul Royal Body Care este o combinație de înțelepciune străveche, tehnici de masaj cu tradiție și antioxidanți proveniți din amestecuri brevetate. Terapia are rolul de a întineri pielea, de a îmbunătăți metabolismul țesutului conjunctiv și al limfei și de a restructura fibrele de colagen.

Etapele tratamentului:

1. Demachierea facială, realizată cu uleiuri și ape florale, urmată de presopunctură și ușor masaj facial pentru detensionarea musculaturii și echilibrarea energiilor vitale;

2. Vaporizarea la bolul cu plante care înseamnă, de fapt, o aromoterapie creată prin infuzarea plantelor în apă fierbinte;

3. Masajul spatelui, gâtului și al umerilor, realizat în timpul vaporizării, cu o combinație de uleiuri eterice macerate în uleiuri vegetale;

4. Extracția manuală a comedoamelor și aplicarea compreselor cu loțiuni specific tipului de ten;

5. Aplicarea corporală a loțiunilor specifice tipului de piele;

6. Aplicarea gomajului pe față, gât și decolteu;

7. Masajul brațelor și al picioarelor cu o combinație de uleiuri eterice macerate în uleiuri vegetale;

8. Împachetare corporală;

9. Îndepărtarea gomajului facial prin ușor masaj și cu ape florale;

10. Masaj facial manual cu efect de lifting și restructurare a fibrelor de colagen, care impune curgerea limfei prin accesarea celor 12 meridiane principale.

11. Aplicarea măștii pe față, gât și decolteu;

12. Îndepărtarea măștilor corporale prin ușor masaj și cu ape florale;

13. Îndepărtarea măștii faciale cu ape florale;

14. În final, aplicarea corporală a unei combinații de uleiuri eterice macerate în uleiuri vegetale.

Plecând de la tradiția străveche din ritualul de îngrijire al bunicilor – care a inclus băi de plante și masaje cu mănunchiuri de plante, pe un pat de lemn – terapia Royal Body Care reînvie acest răsfăț organic străvechi sub o nouă formă.

Astfel, baia și mănunchiurile de plante sunt astăzi încorporate în împachetări cu absorbție ridicată de principii active, cu rol antioxidant, regăsite în cremele, uleiurile eterice și măștile corporale utilizate în procedeu.

Servicii personalizate pentru clienții noștri

Vouchere servicii de estetică organică
Cumpără acum