Tratarea Acneei

Careless Beauty
Careless Beauty

Tratarea Acneei

În conceptul Careless Beauty, regenerarea celulară este primordială. Astfel, am conceput o gamă de produse dermato-cosmetice 100% naturale bazate doar pe ingrediente vegetale autohtone dedicate vindecării afecțiunilor pielii precum ACNEEA.
Acneea este cea mai frecventă afecțiune care atinge ambele sexe încă de la vârste fragede. Dacă până acum cinci ani ne confruntam cu o acnee juvenilă la vârsta de 15-16 ani, în ultimii ani aceasta a devenit o problemă reală chiar și pentru copiii de 10 ani. Acneea se poate instala din cauza mai multor factori:
– contactarea anumitor bacterii (Ex. Stafilococ auriu – Staphilococcus aureus – ; Stafilococ epidermic);
– dezechilibre hormonale majore (menstruație neregulată, producție sporită de estrogen;
– alimentație necorespunzătoare asociată cu produse cosmetice neadecvate și stil de viață dezordonat;
– produse dermato-cosmetice astringente (Ex. geluri de curățare nepotrivite, care conduc spre uscăciunea pielii și dezechilibrarea pH-ului pielii).

Specialiștii noștri, Elena Oancea – fondator, chimist-estetician și dr. Ioana-Adina Oancea, farmacist-estetician, au realizat o multitudine de studii științifice dezvoltate de mai bine de 10 ani asupra comportamentului epidermic și a dezvoltării acneei în țesutul epidermic. De asemenea, au cercetat o serie de extracte vegetale pentru confirmarea rolului antimicrobian, anti-inflamator și regenerativ în tratarea pielii afetate de acnee. Aceste studii științifice, dar și clinice, au condus către brevetarea rețetarelor Careless Beauty.

Recomandările Careless Beauty pentru tratarea acneei

Careless Beauty propune soluții non-invazive, 100% naturale, pentru tratarea acneei doar prin intermediul naturii.

În cabinetele noastre puteți beneficia de consultații gratuite, precum și de Tratamentul facial Careless Beauty (2 ore) – care permite obținerea unor rezultate remarcabile în cazul acneei.

În cazul tenurilor acneice (toate formele) sau grase și asfixice, Careless Beauty recomandă: Extractul uleios cu fructe de cătină (Hippophae rhamnoides), pentru demachiere; Loțiunea Antiacnee (în cazul tenurilor acneice, cu pustule acneice minore sau majore, dar și chisturi polisebacee); Loțiunea pentru ten gras (în cazul unui ten cu exces de sebum și pori dilatați, cu chisturi polisebacee sau coșuri care apar din când în când); Gomajul pentru ten gras și acneic; Masca Antiacnee (în cazul tenurilor acneice, cu pustule acneice minore sau majore, dar și chisturi polisebacee); Masca pentru ten gras (în cazul unui ten cu exces de sebum și pori dilatați, cu chisturi polisebacee sau coșuri care apar din când în când); Crema cu efect regenerator (cremă de noapte); Fondul de ten regenerator – bază pentru machiaj (crema de zi); Apa din fructe de cătină – aplicată seara și dimineața, prin pulverizare

În cazul tenurilor uscate și sensibile, dar ușor asfixice, cu mici chisturi polisebacee prezente: Extractul uleios cu fructe de cătină (Hippophae rhamnoides), pentru demachiere; Loțiunea pentru ten uscat, sensibil, cuperoză, iritații și alergii; Gomajul pentru ten uscat, mixt, cu pete și pistrui; Compresa Revitalizantă; Masca pentru ten uscat, sensibil, cuperoză, iritații și alergii; Crema cu efect regenerator (cremă de noapte); Fondul de ten regenerator – baza pentru machiaj (crema de zi), Apa din fructe de cătină – aplicată seara și dimineața, prin pulverizare.

Servicii personalizate pentru clienții noștri

Vouchere servicii de estetică organică
Cumpără acumProgramează-te la o consultație