Tratament facial (2 ore)

Careless Beauty

În cabinetele Careless Beauty, beneficiați de tratamente  dermato – cosmetice și masaje profesionale care permit obținerea unor rezultate remarcabile.

Într-o ambianță plăcută, un fond muzical relaxant, pe un pat cosmetic cu saltea din flori de munte, veți trăi o experiență unică.

Eficiența terapiilor Careless Beauty este dată atât de calitatea produselor dermato-cosmetice 100% naturale brevetate, cât și de măiestria specialiștilor noștri.

Careless Beauty

Tratament facial (2 ore)

Ședința de tratament se desfăsoară în mai multe etape:

1. Demachierea cu Extract uleios cu fructe de cătină și loțiune Careless Beauty, adecvată tipului de ten.

2. Masajul de relaxare și antirid, în jurul ochilor și pe frunte, încheiat cu o usoară presopunctură în zona sprâncenelor.

3. Vaporizarea clasică la bolul cu plante. Acest tip de vaporizare cu plante este un procedeu de purificare a pielii prin eliminarea toxinelor și a surplusului de sebum. Produce dilatarea optimă a porilor, hidratează ușor pielea și are ca scop pregătirea tenului pentru extragerea comedoanelor.

4. Extracția comedoamelor, efectuată manual, strict sub lupa cosmetică.

5. Compresă cu loțiune din plante, timp de 10 minute, cu rol cicatrizant, dezinfectant și pentru calmarea iritațiilor pielii în urma extracției.

6. Aplicarea gomajului pe față, gât și decolteu. Se aplică asupra tenului prin masaj și se lasă să acționeze 10 minute. Se îndepărtează cu pansamente sterile înmuiate în infuzie de plante.

7. Masajul facial manual cu cremă cu efect regenerator (30 de minute). Are ca scop menținerea vitalitătii mușchilor și a elasticității dermei, măreste tonicitatea, estompează ridurile și previne apariția acestora, produce o înviorare și o hidratare profundă a tenului.

8. Aplicarea măștii hidratante pe față, gât și decolteu, pe pleoape și sub pleoape. Se aplică la finalul masajului facial manual și se lasă să acționeze 20 de minute, după care se îndepărtează cu pansamente sterile înmuiate în infuzie de plante. Masca are în compoziția de bază sucuri naturale din fructe de cătină și fructe de pădure, esențe din plante, uleiuri, miere și argilă. Are acțiune emolientă, hidratantă, calmantă, regenerează celulele epidermei, închide porii și atenuează ridurile.

9. Aplicarea Cremei cu efect regenerator sau a Fondului de ten regenerator Careless Beauty.

Efectele benefice ale Tratamentului facial Careless Beauty sunt vizibile imediat după terminarea ședinței.

Servicii personalizate pentru clienții noștri

Vouchere servicii de estetică organică
Cumpără acum