Blog

CAT DE IMPORTANTA ESTE DIAGNOSTICAREA TIPULUI DE TEN

Diagnosticarea tipului de ten este esențială deoarece ea joacă un rol primordial în existența noastră, iar cunoașterea în amănunt a acestui organ face parte din procesul cunoașterii de sine. Pielea este cel mai mare organ al corpului prin care respirăm, echilibrăm temperatura internă și prin care eliminăm toxine și tot felul de impurități.

Cu cat ne cunoaștem tipul de piele, cu atat vom ști cum să ne îngrijim și cum să abordăm dezechilibrele sau afecțiunile dermatologice cu care ne confruntăm pe parcursul vieții. Diagnosticarea tipului de piele este un procedeu simplu, absolut deloc dureror și recomandat a fi făcut 1 dată/6 luni. Este esențial să revizuiești transformările tenului și evoluția pielii, în general, deoarece poți trece prin multiple transformări dealungul timpului. Dacă ai moștenit un ten gras, asta nu înseamnă că el va rămane gras toată viața ci se poate normaliza. Dacă ai un ten acneic sau sensibil, asta nu înseamnă ca va fi așa pentru totdeauna. Pielea răspunde la orice stimul intern sau extern și la orice aplici pe piele. Atata timp cat înțelegi și respecți metabolismul pielii tale, totul se poate corecta și menține în parametrii normali și sănătoși. Din acest motiv este esențial să ai parte de o diagnosticare profesionistă a tipului de ten realizată de către un estetician/terapeut în dermato-cosmetică sau medic dermatolog.

La Careless Beauty acest procedeu este unul simplu și plăcut de parcurs alături de terapeuții noștri. Determinarea tipului de ten se face exclusiv în cabinetul de dermato-cosmetică și cu ajutorul unei lupe cosmetice.

Careless Beauty Constanta-63

În cabinetul Careless Beauty ești invitat/ă pe patul cosmetic, iar tenul este analizat la lupă timp în care se urmăresc următoarele aspecte:

- culoarea pielii;

- imperfecțiunile epidermice;

- cavitatea superioară a porilor;

- urme de reziduri;

- impurități;

- nivel de sebum existent;

- pustule și tipuri de pustule acneice dacă e cazul, localizarea lor;

- observarea prezenței chisturilor sebacee dacă e cazul (aspect, consistență moale sau tare, zona afectată);

- analizarea vascularizației pielii;

- analizarea ridurilor dacă e cazul;

- analizarea tonicității și elasticității musculaturii faciale și eventuale diferențe ale musculaturii în zona ochilor, a buzelor și a pomeților;

- analizarea gradul de hidratare sau deshidratare.

Toate aceste aspecte se notează în fișa cosmetică și se concluzionează tipologia tenului. Se ține cont și de: varstă, starea de sănătate, mediul în care lucrezi, deficiențele în alimentație și tipul de alimentație, orele de somn, nivelul de hidratare internă, stilul de viață și orele de masă plus ritualul de îngrijire adoptat în ultimile 6 luni.

La Careless Beauty urmărim îndeaproape evoluția tipului tău de ten și te ajutăm să elimini orice afecțiune cu care te confrunți într-un mod natural, prietenos cu corpul tău și doar din resurse 100% naturale. Avem peste 30 de ani de experiență în dermato-cosmetica naturistă și cunoaștem foarte bine cum răspunde pielea la produsele dermato-cosmetice naturale, la anumite extracte vegetale și clasificări de produse. Cunoaștem cand anume este prielnic să schimbi rutina zilnică și pe ce tipuri de produse să te axezi în functie de nevoia tipului tău de pielea. Oferim tratamente naturiste pentru orice tip de ten și soluții non-invazive la afecțiunile dermatologice întalnite atat la adolescenți cat si la adulți.

Am concentrat cercetarea științifică pe răspunsul pielii la extractele vegetale obținute din plante terapeutice autohtone și am concluzionat peste 40 de specii de plante ca fiind esențiale în formulările noastre cosmetice pentru a crea schimbarea de care tu ai nevoie. Am înțeles că pielea răspunde gradat la procesul de vindecare și regenerare și am cautat să formăm ritualuri și kit-uri de produse care să aducă un aport major de vitamine și antioxidanți naturali în tot acest proces al metabolismului pielii.

Careless Beauty Constanta-91
Careless Beauty Constanta-17

De prea multe ori luăm drept garanție pielea noastră și se aplică tot felul de produse cosmetice într-un mod abuziv și daunător tipului de piele și, ulterior, nu înțelegem de ce tenul evoluează într-o direcție nedorită. De cele mai multe ori oamenii contribuie la perturbarea metabolismului pielii deoarece nu își cunosc pielea și nu respectă nevoile ei. Și acesta este momentul în care ne reîntoarcem la importanța diagnosticării tipului de piele, pentru a găsi cel mai corect mod de a ne îngriji de sine.

Te așteptăm în cabinetele Careless Beauty din Constanța și București pentru a beneficia de o diagnosticare tip de ten gratuită. Solicită în WhatApp la 0799744755 o programare la cabinetul Careless Beauty Bucuresti sau la 0723238182 pentru cabinetul Careless Beauty Constanta. Dacă nu te afli în aceste orașe curand, ne poti trimite o fotografie și poți completa formularul de mai jos pentru a primi sfatul specialistului Careless Beauty oriunde te-ai afla în țară sau în lume. Îți aducem aminte că tratamentele noastre și toate produsele noastre pot fi livrate oriunde în țară sau în lume în termen de 48-72 de ore prin comenzi online și plăți online, cu cardul bancar. Suntem la un mesaj distanță. Așteptăm cu drag solicitarea ta!

Ioana – Adina Oancea,

Dr. Ing. Chimist & Farmacist

Co-Fondator Careless Beauty

  Cum se prezintă tenul dvs?

  Care este ritualul de îngrijire zilnică a pielii?

  Ce categorie de produse utilizați la demachiere?

  Ce produse includeți cel mai des în ritualul zilnic de hrănire și vitaminizare a pielii?

  Efectuați tratamente faciale profesionale în cabinete de specialitate?

  Coș de cumpărături
  Autentificare în contul de client

  Nu ai cont inca?

  Scrie aici numele produsului pe care vrei sa il gasesti.
  Profită acum de discountul tău!
  Abonează-te acum la newsletter pentru a primi un cupon de discount de 5%!
   Abonează-te
   Sunt de acord cu Termeni și condiții.