Blog

Îngrijirea corporală de vară: Modalități naturale de a modela corpul și de a scăpa de celulită, la soare!

Pe măsură ce soarele de vară ne cheamă afară, este esențial să ne prioritizăm îngrijirea formei corpului și a metabolismului pielii pentru a ne asigură că arătăm și ne simțim la fel de bine și în lunile calde. De la îmbrățișarea formei corpului tău unic și până la hrănirea pielii cu ingrediente naturale, iată câteva modalități esențiale îngrijire corporală:

1. Îmbrățișează-ți forma corpului:

   Vara este un moment de sărbătorire a corpului nostru în toate formele și dimensiunile sale. Îmbrățișează-ți forma corpului care este unică și concentrează-te să te simți încrezătoare și confortabilă în propria piele. Poartă haine care te fac să te simți bine și care îți permit să te miști liberă, fie că este vorba de rochii lejere, pantaloni scurți confortabili sau costume de baie care îți conturează linia corpului.

2. Păstrează un pH acid al pielii și un grad ridicat de hidratare:

   Hidratarea este cheia în menținerea sănătății și a unui metabolism optim în lunile de vară. Bea multă apă pe tot parcursul zilei pentru a-ți hidrata țesuturile și musculatura. Aplică creme corporale pentru a hidrata și a hrăni țesutul epidermic și, mai ales, pentru păstrarea unui pH optim, acid, al pielii. Îngrijirea corporală de la Careless Beauty include extracte unice de Thymus serpillum (cimbrișor), suc din fructe de Hippophae rhamnoides (cătină), Mel (miere), ulei din flori de Lilium candidum, pulbere din frunze de Ginkgo biloba, pulbere din muguri de Hippophae rhamnoides (cătină), mlădițe de Prunus cerasus(vișin), coajă de Vitis vinifera (viță de vie), frunze de Hedera helix (iederă de pădure).

3. Rezolvă problema celulitei și a reținerii de apă în țesuturi:

   Celulita poate fi combătută stând la soare și transpirând natural! Acest lucru este posibil cu ajutorul unui produs excepțional gândit special pentru nevoia de a modela corpul pe tot parcursul verii în timpul expunerii la soare. Crema Anticelulitică și pentru Vergeturi Careless Beauty este un produs cosmetic 100% natural, cu o compoziție organică biologic activă ce acționează pe stratul adipos, eliminând toxine și reziduuri prin transpirație, mai ales când se stă la soare cu crema aplicată pe zonele ce se doresc a fi modelate. Beneficii aprofundate ale produsului sunt: stimularea circulației sangvine, reducerea surplusul de lichid din țesuturile afectate, regenerare celulară, eliminarea vergeturilor, redarea elasticității pielii și hidratare profundă. Citiți mai multe despre acest produs, aici

4. Mișcă gentile ale corpului

   Pentru piele și corp contează mișcarea, iar aceasta poate fi ușoară, gentilă și adaptată constant la nevoile dvs. Urmați mișcări de Yoga pentru:

 • Flexibilitate îmbunătățită
 • Forță îmbunătățită
 • Postură mai bună
 • Reducerea stresului
 • Claritate mentală și concentrare
 • Echilibru emoțional
 • Îmbunătățirea calității somnului
 • Creșterea funcției imunitare
 • Creșterea conștientizării minte-corp
 • Creșterea spirituală și conexiunea

Înainte de orele de Yoga aplicați Crema Anticelulitică și pentru Vergeturi pentru modelarea corpului!

5. Scapă de sparturi vasculare neplăcute

Hidratează profund și catifelează pielea, diminuează spărturile vasculare și celulita după doar 7 zile de aplicări repetate cu Masca Anticelulitică și pentru Spărturi Vasculare.

Acest produs are o multitudine de ingrediente complet naturale cu rol în modelarea țesutului: Argilla (argilă), Mel (miere), suc din frute de Hippophae rhamnoides (cătină), extract din Hedera helix (iederă de pădure), ulei din flori de Lilium candidum (crin), extract din flori de Lilium candidum (crin), extract rășinos din Pinus sylvestris(pin), pulbere din frunze de Ginkgo biloba, pulbere din Hedera helix (iederă de pădure), mlădițe de Vitis vinifera (viță de vie), mlădițe de Prunus cerasus(vișin). Citiți despre acest produs, aici

Oricum și oriunde îți vei petrece această vară, puneți atenția pe corpul vostru unic și adoptați o îngrijire naturală extrem de benefic resimțită de către metabolismul corpului tău.

Coș de cumpărături
Autentificare în contul de client

Nu ai cont inca?

Scrie aici numele produsului pe care vrei sa il gasesti.
Profită acum de discountul tău!
Abonează-te acum la newsletter pentru a primi un cupon de discount de 5%!
  Abonează-te
  Sunt de acord cu Termeni și condiții.