Afecțiuni, Cuperoză

Tratarea CUPEROZEI cu extracte vegetale autohtone

Tratarea CUPEROZEI cu extracte vegetale autohtone

Ce este cuperoza?

Cuperoza este o imperfecțiune estetică a pielii, de origine vasculară. Apare pe față din cauza unei dilatări permanente a vaselor superficiale, circulația sanguină nefiind bine echilibrată. Astfel, dilatarea și contractarea vaselor sanguine se efectuează anormal, în cazul tenului cuperozic.

Un termen folosit greșit, în mod frecvent – când se vorbește despre cuperoză – este “cuperoza rozacee”, care se referă, de fapt, la acneea rozacee, specifică persoanelor mai în vârstă, care au suferit de seboreea feței. De obicei, acneea rozacee, denumită eronat cuperoză rozacee, apare la femei între 40 și 50 de ani, în perioada de premenopauză.
Cuperoza se instalează în zona feței și afectează toate tipurile de ten. Vasele de sânge devin vizibile cu ochiul liber la nivelul epidermei.

Cine este predispus la cuperoză?
Cuperoza pe față/cuperoza nas este întâlnită atât la femei, cât și la bărbați, chiar și de la vârsta de 20 de ani. Plafonul vârstei a scăzut din cauza multitudinii de produse cosmetice agresive și degresante care modifică pH-ul pielii, sensibilizează, favorizează instalarea asfixiei tenului și forțează elasticitatea capilarelor.
Cele mai afectate de cuperoză sunt, totuși, femeile, iar afecțiunea apare, de obicei, după pubertate și îndeosebi în intervalul 30-50 de ani. Cuperoza la copii nu există.

Soluții și tratamente cuperoză

Specialiștii Careless Beauty vă pot oferi o schemă de tratament al cuperozei prin utilizarea dermato-cosmeticelor 100% naturale.
Beneficiile tratamentului natural al cuperozei:
– din prima lună de utilizare a produselor dedicate tenului cuperozic, vascularizațiile fine sunt eliminate, iar cele mai pronunțate încep să prezinte întreruperi în rețeaua ”arbore”;
– pH-ul pielii se optimizează;
– musculatura facială este mai fermă datorită compoziției vegetale bio-active a măștilor dermato-cosmetice Careless Beauty
Etapele tratamentului naturist al cuperozei:
1. Demachierea, în fiecare zi, cu Extract uleios cu fructe de cătină combinat cu Apa din fructe de cătină.
2. Aplicarea zilnică a Gomajului pentru ten uscat CUPEROZĂ, iritații și alergii.
3. Folosirea zilnică a Măștii pentru ten uscat, CUPEROZĂ, iritații și alergii.
4 – Aplicarea Cremei hidratante regeneratoare care hrănește epiderma astfel încât vascularizațiile vizibile se întrerup în doar o lună de tratament al cuperozei.

Produse recomandate pentru tratarea cuperozei