Blog

Acneea Rozacee

Ce este acneea rozacee?

Acneea rozacee este o afecțiune dermatologică care se prezintă prin roșeață la nivelul pielii feței, pustule roșiatice și dureroase care, mai târziu, prezintă un punct de inflamație localizat în centru. De obicei, rozaceea se instalează după vârsta de 40 de ani și este des întâlnită la femei. Foarte rar apare și la persoane cu vârsta de 25 de ani. Iată un caz de acnee rozacee tratat cu produsele Careless Beauty aici.

Cauzele apariției acneei rozacee sunt necunoscute. Totuși, apariția a fost legată, în anumite cazuri, de predispoziția genetică, dezechilibre ale drenajului venos, contactul epidermei cu paraziți precum Demodex folliculorum și infecția cu Helicobacter pylori. Totuși, pielea are o foarte mare capacitate de a se regenera. Din experiența practică de peste 40 de ani a specialiștilor Careless Beauty, aplicările zilnice ale concentrațiilor de produși vegetali bogați în compuși biologic activi cu caracter antioxidant, anti-inflamator, antibacterian și antimicrobian, prezintă o serie de beneficii:

– eliminarea infecției și roșeței;

– eliminarea sensibilității și durerii;

– reglarea metabolismului epidermic;

– reglarea pH-ului pielii;

– pielea își recapătă suplețea, fermitatea și elasticitatea;

– regenerarea completă a țesutului afectat;

vindecare în 3 luni de utilizare a produselor Careless Beauty sub consiliere permanentă din partea specialiștilor noștri;

aplicarea la soare a Extractului uleios cu fructe de cătină, a Apei din fructe de cătină și a Cremei cu efect regenerator, din oră în oră, oferă o protecția UV naturală, favorizând regenerarea țesutului epidermic datorită beta-carotenului și a vitaminei C din cătină (fructe recoltate în a doua jumătate a lunii septembrie, când fructul ajunge la maturitate optimă și conținutul de vitamine este maxim).

Produsele Careless Beauty potrivite în tratarea acneei rozacee sunt: Extractul uleios cu fructe de cătină; Apa din fructe de cătină; Crema cu efect regenerator; Elixirul vegetal cu efect regenerator al pielii; Fondul de ten regenerator (bază pentru machiaj). Recomandăm să solicitați sfatul specialistului Careless Beauty pentru a primi schema de utilizare în caz de rozacee.