Acneea, Afecțiuni

Acneea stafilococică (Staphylococcus aureus) 

Acneea stafilococică
Stafilococii reprezintă un tip de bacterii rotund ovale (coci) dispuși sub forma ciorchinilor de struguri. Stafilococul auriu este o bacterie ce generează infecții ale pielii cât și a tractului respirator.Riscul infectării crește odată cu scăderea imunității și se poate transmite prin:
 • atingerea pielii persoanelor;
 • atingerea unor obiecte care nu au fost dezinfectate;
 • expunerea pielii la o apă ce nu a fost igienizată corespunzător;
 • prin sărut sau strănutat.

Simptomele infecției cu stafilococul auriu ce generează infecția pielii sunt:

 • FOLICULITA – o infecție superficială a pielii ce se manifestă prin umflarea zonei de jur împrejurul firului de păr care nu a reușit să străpungă stratul pielii pentru a ieșit la suprafață;
 • ABCESUL – acumularea de puroi sub piele sub formă de furuncul.

TRATAMENTUL CARELESS BEAUTY în acneea stafilococică:

Utilizarea zilnică a următoarelor produse :

 1. DEMACHIEREA se face cu Apa de cătină combinată cu Extractul uleios cu fructe de cătină. Un dublu efect pentru curățarea tenului în profunzime, hidratare și vitaminizare până în stratul profund al epidermei datorită concentrațiilor de vitamine și antioxidanți din fructele de cătină.
 2. LOȚIUNEA ANTIACNEE – aplicată imediat după demachiere, zilnic, cu ajutorul unei dischete demachiante, pe zonele afectate. Se pot menține și comprese timp de 10 minute.
 3. GOMAJUL PENTRU TEN GRAS ACNEIC Careless Beauty – aplicat zilnic prin ușor masaj, în strat potrivit de gros și menținut umed pe față prin pulverizări repetate cu Apa din fructe de cătină, timp de 20-30 minute. Se îndepărtează prin clătire cu apă. Concentrațiile naturale de substanțe antibacteriene și antimicrobiene din pulberile de plante, seva de mesteacăn și esența maceratelor din flori și muguri proaspeți, distrug infecția stafilococică.
 4. Aplicare zilnică a MĂȘTII ANTIACNEE Careless Beauty – un puternic balsam antibacterian și antimicrobian, într-un rețetar unic, brevetat, ce contribuie la combaterea și distrugerea infecției, la reglarea pH-ului pielii și la restructurarea celulară.
 5. CREMA HIDRATANTĂ REGENERATOARE – această cremă cu fructe de cătină cicatrizează și regenerează pustulele acneice și cicatricile. Se aplică zilnic, după masca antiacnee.
Acneea stafilococică

Produse recomandate pentru tratarea acneei stofilococice