Blog

Apa “VIE” din Loțiunile Careless Beauty

De ce sunt prețioase Loțiunile Biodinamice 100% naturale, Careless Beauty?

Cuvântul loțiune este uzual, întâlnit peste tot, în cosmetică și în legislația standardelor de calitate pentru produsele cosmetice; motiv pentru care și Careless Beauty utilizează acest prim cuvânt.

Însă unicitatea compoziției loțiunilor noastre este dată de: combinațiile și concentrațiile inovative ale fiecărei plante utilizate.

Fiecare plantă prezentă în compoziție se află acolo pentru un scop precis, fie pentru că este bogată în antioxidanți sau substanțe calmante sau pentru că vine cu un aport mare în hidratare și tonifiere, fie pentru substanțele antibacteriene, antiinflamatoare sau antifungice naturale. În funcție de afecțiune și de tipul pielii, prețioșii compuși bio activi ai plantelor sunt combinați și procesați astfel încât să aducă efectele maxime în sănătatea și strălucirea pielii.

Ce drum parcurge o loțiune Biodinamica până în sticluța de pe etajeră?

Plantele sunt culese în momentul lor optim de maturitate și de înflorire, fiind apoi utilizate în combinații unice brevetate.

În fiecare sticluță cu Loțiune regăsești polenul crud al mugurilor și florilor, dar și cea mai pură apă “VIE” pe care fiecare plantă o extrage din miezul pământului cu o vibrație aparte, pentru a-și dezvolta bogăția de principii active necesare întineririi epidermei.

Fiecare plantă ce provine din culturile noastre Biodinamice sau din mediul ei natural (sălbatic), este recoltată cu grijă de către noi, apoi macerată la rece în ape florale, timp îndelungat pentru ca fiecare bobiță de polen crud să-și lase toate esențele ei curative pentru pielea noastră.

Următorul pas este combinarea mai multor macerate florale pentru fiecare tip de ten și afecțiune, care stau apoi încă 40 de zile la macerat pentru a-și combina chimia dintre ele, astfel încât să avem cea mai înaltă și pură concentrație de principii active necesare în restructurarea celulară a epidermei.

Abia după ce plantele parcurg toate aceste procese îndelungate de macerare și maturare în diverse combinatii, ele ajung în recipientul de loțiune.

Fiecare loțiune parcurge același drum.

Fiecare macerat parcurge același drum minuțios către produsul finit, pentru că cercetările științifice efectuate de-a lungul anilor de către specialiștii brandului, ne-au demonstrat că doar așa putem extrage puterea nemărginită a florei României asupra afecțiunilor dermatologice ale pielii. Și tocmai pentru aceste combinații inedite de plante precum și pentru procesele inovatoare de procesare, aceste lotiuni și-au câștigat locul lor bine meritat în BREVETUL DE INVENȚIE pentru “Compoziție vegetală regenerantă și revitalizantă dermato-cosmetică”.

Astfel ajunge în sticluța de Loțiune Careless Beauty, prețioasa esență biodinamica pentru strălucirea tenului tau!

Noi ne-am născut în mediul acestor plante, iar ADN-ul pielii noastre recunoaște și asimilează ADN-ul plantelor cu ușurință, așa se face că produsele noastre Biodinamice 100% naturale au efecte atât de benefice.

Coș de cumpărături
Autentificare în contul de client

Nu ai cont inca?

Scrie aici numele produsului pe care vrei sa il gasesti.
Profită acum de discountul tău!
Abonează-te acum la newsletter pentru a primi un cupon de discount de 5%!
    Abonează-te
    Sunt de acord cu Termeni și condiții.