Blog

Ce demachiant natural folosești?

Ce demachiant natural folosesti - carelessbeauty.ro

Îngrijirea tenului înseamnă în primul rând o demachiere zilnică cu un demachiant natural potrivit tipului tău de ten. Deși uneori avem tentința de a pune accent pe alegerea corespunzătoare a unei creme sau a unei loțiuni tonice, demachiantul prezintă aceeași importanță, poate chiar una mai mare. Este primul pas pe care îl putem face pentru a ne curăța tenul de machiaj, de praful și bacteriile inevitabile.

O demachiere corectă se realizează întodeauna prin mișcări ascendente pentru a ajuta musculatura facială și pentru a stimula circulația sangvină. Specialiștii Careless Beauty recomandă ca demachierea să fie efectuată prin mișcări gentile pe tot tenul și mai ales în jurul ochilor (unde pielea este mai subțire, mai sensibilă și foarte vascularizată).

Etapele procesului de demachiere (vezi figura) – se începe și se finalizează cu:

  • buzele (1)
  • gâtul (2)
  • se urcă spre bărbie (3) si se urca pana la tample (4)
  • obrajii (5)
  • zona dintre buza superioara si baza nasului (6)
  • zona nasului (7)
  • fruntea (8)
  • ochii (9)
  • sprâncenele (10)

Conturul ochilor poate fi răsfățat și printr-un ușor masaj de 5 minute, prin mișcări circulare. Acesta ajută la eliminarea blocajelor limfatice, diminuează cearcănele și implicit, luminează zona ochilor.

Extractele uleioase din plante sau diverse fructe pot fi un demachiant natural uleios excelent. Deși persoanele cu tenuri mai grase sunt de părere ca un demachiant natural uleios ar îngrășă tenul mai mult și nu ar fi potrivit, acest lucru este fals. Demachiantul uleios înmoaie țesutul cornos și îndepărtează celulele moarte, hidratează și revitalizează pielea. Pentru a elimina senzația de ulei pe față, acest tip de demachiant de utilizează astfel: pe dischete demachiante umezite cu apă plată, infuzie de ceai sau loțiuni, apoi bine stoarse, se picură 2-3 picăruri de extract uleios și se demachiază tenul. Opțiunea Careless Beauty în ceea ce privește un demachiant natural este Extractul Uleios cu Fructe de Cătină (Compoziție: fructe de cătină, ulei presat la rece de floarea soarelui), bogat în antioxidanți și potrivit tuturor tipurilor de ten.

Iată câteva din produsele recomandate de noi:

Extract uleios cu fructe de cătină

129,00 lei

Cel mai mic preț în ultimele 30 de zile a fost: 129,00 lei.