Blog

Curățarea tenului și utilizarea fondului de ten pe timp de vară

Gomaje dermato-cosmetice botanice

Curățarea tenului poate însemna mai mult decât demachierea. Pentru a elimina descuamările de la nivelul pielii și pentru a curăța impuritățile blocate în cavitatea porilor, gomajele devin un instrument prețios. Amestecul gentil de pulberi din plante, extracte vegetale și uleiuri botanice din gomajele Careless Beauty prezintă o serie de avantaje: sunt o opțiune complet naturală pentru re-împrospătarea tenului, curățare profundă dar și hidratează. Având o compoziție 10% natuală destul de emolientă, datoriă uleiurilor, gomajele noastre nu usucă tenul, dimpotrivă, hidratează și conferă luminozitate. În portofoliul Careless Beauty există două tipuri de gomaje: Gomajul pentru ten uscat, mixt, pete și pistrui și Gomajul pentru ten gras și acneic.

Gomajul pentru ten uscat, mixt, pete și pistrui conține: INGREDIENTE (INCI): Argilla (argilă), Mel (miere), extract din flori de Lilium candidum (crin), extract din muguri de Pinus sylvestris (pin), ulei din Lavandula angustifolia (lavandă), extract din flori de Viola odorata (violete), extract din Lavandula angustifolia (lavandă), extract din Hayflower (flori de fân), extract rășinos de Pinus sylvestris (pin), pulbere de Lavandula angustifolia (lavandă), pulbere de Melissa officinalis (roinita), pulbere de muguri de Pinus sylvestris (pin), pulbere de flori de Lilium candidum (crin), extract din Primula officinalis (ciuboțica-cucului), pulbere de flori de Viola odorata (violete), pudra de Althaea officinalis (nalbă).

Gomajul pentru ten gras și acneic conține: Argilla (argilă), Mel (miere), extract din Betula pendula (mesteacăn), extract din flori de Jasminum abyssinicum (iasomie), ulei din muguri de Populus nigra (plop negru), extract din muguri de Hippophae rhamnoides (cătină), extract din fruze de Fraxinus excelsior (frasin), extract din Hayflower (flori de fân), pulbere din muguri de Populus nigra (plop negru), extract rășinos din Pinus sylvestris (pin), pulbere din flori de Thymus serpillum (cimbrișor), pulbere din muguri de Hippophae rhamnoides (cătină), pulbere din Lavandula angustifolia (lavandă), pulbere din frunze de Hypericum perforatum (sunătoare), pulbere din flori de Salvia officinalis (salvie).

Cum se utilizează: Se agită recipientul înainte de fiecare utilizare și se aplică pe toată fața prin ușor masaj, pe și sub pleoape, în strat potrivit de gros, astfel încât să se mențină umed timp de 5-7 minute; se poate aplica de 1-2/săptămână, se lasă să acționeze 15 minute apoi se îndepărtează cu apă sau infuzie de ceai; acest produs poate fi utilizat și corporal.

Fond de ten regenerator natural

Un ten curățat, fin și hidratat, va absorbi de două ori mai bine orice fond de ten aplicat pe timpul verii. Careless Beauty vine în sprijinul tău și în acest sens prin Fondul de ten regenerator (bază pentru machiaj)  o cremă ideală pentru zi, potrivită tuturor tipurilor de ten. Beneficiile acestui produs sunt următoarele: compoziție 100% naturală, fără substanțe de sinteză, menținerea unui pH optim al pielii, hidratare, absorbția secreției de sebum și matifiere prin calitățile argilei albe, uniformizarea culorii tenului. Observație: nu prezintă grad de acoperire.

Fondul de ten regenerator (bază pentru machiaj) conține: Argilla (argilă), ulei din flori de Lilium candidum (crin alb), ulei din fructe de Hippophae rhamnoides (cătină), extract rășinos din Pinus sylvestris (pin), polen de Lilium candidum (crin), ulei din flori de Lavandula angustifolia (lavandă). Culoarea gri-maronie este dată de argilă și extractul uleios din polen de Lilium candidum (crin). Aplicat pe piele devine incolor.

Cum se utlizează: Se omogenizează conținutul înainte de fiecare utilizare. Se aplică zilnic pe față și gât, doar pe pielea zvântată (deoarece argila în contact cu apa va forma o textură albă și nedorită pe piele). După aplicarea Fondului de ten regenerator puteți aplica blush-ul dumneavoastră preferat și mascara. Astfel, obtineți cel mai discret machiaj susținut de o bază complet naturală care permite pielii să respire sănătos 24/24 h.