Blog

Despre Serviciile de Estetică Careless Beauty

Tratament facial Careless Beauty by Elena Oancea in Constanta

 

”Un estetician profesionist actionează astfel încât să poată câstiga fidelitatea clientului său! Un client care va reveni într-un cabinet cosmetic este un client multumit atât de tratamentul cosmetic, de rezultatele acestuia cât si de ambient.”

Chimist Elena Oancea – Inventator si Estetician Careless Beauty

Eficienta terapiei Careless Beauty din cabinetul cosmetic este dată de calitatea produselor noastre. Promovăm tratamente cosmetice profesionale care permit obtinerea unor rezultate remarcabile.

In cabinetul cosmetic Careless Beauty clientul beneficiaza de o ambianta placuta, un fond muzical relaxant, un pat cosmetic cu saltea din flori de munte, de aroma uleiurilor volatile din plantele proprii cultivate si culese cu multa grija, fara utilizarea de ingrasaminte chimice sau culese din flora spontana, din zone nepoluate.

Detalii și programări la telefon 0723/23.81.82.

Sedinta de tratament se desfăsoară pe mai multe etape:

1. Demachierea cu Extract Uleios cu Fructe de Cătină si lotiune Careless Beauty, adecvata tipului de ten.

2. Masajul de relaxare si antirid, în jurul ochilor si pe frunte, încheiat cu o usoară presopunctură în zona sprâncenelor.

3. Vaporizarea clasică la bolul cu plante. Acest tip de vaporizare cu plante este un procedeu de purificare a pielii prin eliminarea toxinelor si a surplusului de sebum. Produce dilatarea optima a porilor, hidratează usor pielea si are ca scop pregătirea tenului pentru extragerea comedoanelor.

4. Extracția comedoamelor efectuată manual, strict sub lupa cosmetic.

5. Compresa cu lotiune din plante, timp de 10 minute, cu rol cicatrizant, dezinfectant si pentru calmarea iritatiilor pielii în urma extractiei.

6. Aplicarea gomajului pe fată, gât si decolteu. Se aplică asupra tenului prin masaj si se lasă să actioneze 10 minute. Se îndepărtează cu pansamente sterile înmuiate în infuzie de plante. Gomajul este un amestec de pulberi de flori, muguri si fructe de pădure, împreună cu argilă, miere si esente din plante, compozitia sa fiind diferită în functie de tipul de ten. Este un produs de curatare si hidratare, elimină celulele moarte, excesul de sebum si lasă pielea să respire în voie. În cazul nostru, gomajul cosmetic este un adevărat peeling natural cu miros specific plantelor.

7. Masajul facial manual cu Cremă Hidratantă si Extract uleios din flori de crin. Masajul manual al fetei, gătului si decolteului are ca scop mentinerea vitalitătii muschilor si elasticitatea dermei, măreste tonicitatea, estompează ridurile si previne aparitia acestora, produce o înviorare si o hidratare profundă a tenului. În completare, acest masaj are si darul de a detensiona clientul, conferind organismului o stare de bine general. Masajul facial manual dureaza 30 de minute.

8. Aplicararea măstii hidratante pe fată, gât si decolteu, pe pleoape si sub pleoape. Se aplică la finalul masajului facial manual si se lasă să actioneze 20 de minute, după care se îndepărtează cu pansamente sterile înmuiate în infuzie de plante. Masca are in compozitia de bază sucuri naturale din fructe de cătină si fructe de pădure, esente din plante, uleiuri, miere si argilă. Are actiune emolientă, hidratantă, calmantă, regenerează celulele epidermei, închide porii si atenuează ridurile.

9. Aplicarea Cremei cu efect regenerator sau a Fondului de Ten Regenerator Careless Beauty.

Efectele benefice ale tratamentului Cosmetic Careless Beauty sunt vizibile imediat după terminarea sedintei din cabinet. Clientul este profund multumit atât de tratamentul în sine, cât si de atmosfera creată, fiind puse astfel bazele unei colaborări de durată între estetician si client.

În cabinetele Careless Beauty, beneficiați de tratamente dermato – cosmetice și masaje profesionale care permit obținerea unor rezultate remarcabile.

Într-o ambianță plăcută, un fond muzical relaxant, pe un pat cosmetic cu saltea din flori de munte, veți trăi o experiență unică.

Eficiența terapiilor Careless Beauty este dată atât de calitatea produselor dermato-cosmetice 100% naturale brevetate, cât și de măiestria specialiștilor noștri.

Click aici pentru detalii.