Articole, Presă

EsentaTare.ro 3 martie 2015 – despre Brandul organic pe bază de plante și fructe românești cu Brevet de Invenție

Ce se naște din pasiune are toate șansele să obțină succes și să îi inspire și pe alții să își urmeze propriile dorințe. Iar când această pasiune le vine în ajutor și altora este cu atât mai apreciată. În cazul de față mă refer la singurul brand organic românesc cu Brevet de Invenție, iar în spatele lui se află o familie care apreciază beneficiile pe care le are natura înconjurătoare în regenerarea pielii.

Din pasiunea pentru plante și pentru tradiția frumuseții românești s-a format un brand de familie care are la bază experiența de chimist a Elenei Oancea, expertiza în floricultură și agricultură a soțului acesteia, dar și activitatea ca farmacist-estetician a fiicei lor, Ioana Adina Oancea. Astfel au fost create rețetele produselor Careless Beauty.

Potrivit cercetărilor, organismul nostru este în comuniune cu elementele naturii din zona în care ne naștem și tocmai de aceea e bine să folosim produse, atât în alimentație, cât și în ce privește îngrijirea, care au la bază acest principiu.

Vedeti articolul complet aici si articolul in format pdf aici.