Blog

Măști naturale pentru față – Compresa Revitalizantă

Compresa Revitalizanta Careless Beauty

Compresa Revitalizantă este o mască de față pentru ten uscat, ușor sensibil, mixt, gras sau acneic. Este un produs dedicat vitaminizării oricărui tip de ten. Aceasta poate fi aplicată zilnic și reprezintă o modalitate de hrănire a țesutului epidermic. Conținutul său este integral vegetal, non-invaziv, bazat pe o combinație între Argilla (argilă), suc din fructe de Hippophae rhamnoides (cătină), Mel (miere), extract din Betula pendula sap (mesteacăn), extract din muguri de Pinus sylvestris (pin), extract din flori de Lilium candidum (crin alb), ulei din flori de Lilium candidum (crin alb), extract rășinos din Pinus sylvestris (pin).

Toate extractele sunt obținute din specii de plante aflate în culturi proprii.

Compresa Revitalizanta Careless Beauty ingredienteIngredientele active din această mască aduc pielii o serie de avantaje:

– revitalizează epiderma și pregătesc tenul pentru o nouă zi;

– pH-ul compoziției de 3,13 contribuie în menținerea unui pH optim al pielii sau în reglarea pH-ului acolo unde există un dezechilibru;

– regenerează cicatricile și/sau petele dobândite în urma pustulelor acneice;

– conferă luminozitate tenului;

– masca poate fi aplicată pe și sub pleoape sau aproape de buze, fără nici un fel de toxicitate;

– masca poate fi aplicată și de către adolescente, femei însărcinate sau care alăptează;

Înstrucțiuni de utilizare: Se agită recipientul înainte de fiecare utilizare. Pentru uz extern. Se aplică zilnic pe față, gât, decolteu, atât pe cât și sub pleoape, în strat potrivit de gros, astfel încât să se mențină umedă timp de 10 minute. Se lasă să acționeze timp de 20-30 minute apoi se îndepărtează cu apă sau infuzie de ceai.

Culoarea produsului: culoarea gri-gălbui este dată de conținutul bogat în suc proaspăt de fructe de Hippophae rhamnoides (cătină), miere și argilă.

Ingredientele cosmetice provin din singura noastră sursă, natura, iar calitatea extractelor depinde de atenția cu care întreținem culturile de plante proprii, de momentul recoltării speciilor de plante precum și de regulile aplicate în procedeul de fabricație. Careless Beauty este un brand românesc de cosmetice naturale a căror rețetare dețin o tradiție de peste 200 de ani.