Blog

RITUAL DE ÎNGRIJIRE #stămacasă

În această perioadă, timpul petrecut acasă este extrem de valoros. Ce spuneți să profităm de acest timp pentru a ne crea un ritual de îngrijire corespunzător tipului nostru de ten? Din experiența cu clienții, în cabinet, am concluzionat că programul extrem de aglomerat conduce doar spre o demachiere rapidă și o utilizare restrânsă a produselor cosmetice sau, uneori, spre lipsa totală a unui ritual de îngrijire. În acest video, vă prezentăm ritualul de curățare, vitaminizare și hidratare al co-fondatorului Careless Beauty, Dr. Farmacist-Estetician Ioana-Adina Oancea, cu anumite produse cosmetice naturale din gama Careless Beauty.

Ritualul cuprinde 4 pași esențiali. Odată implementat acasă, vă oferă următoarele beneficii:

  1. Demachiere non-invazivă care contribuie în curățarea corectă a tenului, fără a degresa agresiv – combinația de apă plată sau infuzie de plante cu Extractul uleios din fructe de cătină curăță porii în profunzime, îndepărtează machiajul (chiar și machiajul waterproof), hidratează și vitaminizează epiderma datorită extractului uleios cu fructe de cătină. Recomandăm ca mișcările efectuate în procesul de demachiere să fie ascendente, de la bărbie spre tâmple. Astfel, contribuim în menținerea tonicității țesutului. Mișcările trebuie să fie gentile, mai ales în jurul ochilor, pe gât și decolteu; Bucurați-vă de acest demachiant natural.
  2. Reglarea pH-ului și vitaminizarea pielii prin maceratele vegetale regăsite în Loțiunea pentru ten uscat, sensibil;
  3. Curățarea gentilă a celulelor care și-au încetat activitatea, îndepărtarea sensibilității pielii prin retragerea vascularizației superficiale, îndepărtarea petelor în urma coșurilor și prevenirea încărcării porilor și formării punctelor negre – prin aplicarea Gomajului pentru ten uscat, mixt, pete;
  4. Hidratare profundă și efect anti-aging– prin aplicarea Cremei cu efect regenerator.
    Dacă aveți un ten gras, asfixic (chisturi profunde în piele care aparent sunt percepute ca fiind coșuri) sau acneic (cu multiple pustule acneice), puteți opta pentru Loțiunea pentru ten gras sau Loțiunea Antiacnee și pentru Gomajul pentru ten gras și acneic.