Blog

Corpul la schimbarea de anotimp

În curând, vom trece la ora de vară! V-ați gândit oare cum resimte corpul vostru trecerea de la un anotimp la altul? În acest articol, Dr. Farm. Ioana – Adina Oancea & Co-fondator Careless Beauty ne va explica de ce este bine să ne oferim o îngrijire aparte la schimbarea de anotimp.

Corpul uman precum natura

Așa cum observăm modificările climatice la schimbarea de sezon, așa și corpul nostru trece prin schimbări. Acestea au loc mai mult la nivel intern și mai puțin la nivel extern, totuși, cu rezonanță la nivelul pielii. Chiar dacă percepem aceste schimbări extrem de puțin, asta nu înseamnă că ele nu au loc. Dacă am fi conștienți de rezonanța acestor procese, am înțelege de ce este important să ne oferim o îngrijire aparte pe parcursul trecerii de la un anotimp la altul.

Când și cum să ne pregătim corpul și pielea

Pe data de 21 Iunie este solstițiul de vară. Practic, aceasta este ziua care ne programează ceasul pe ora astrală de vară. Solstițiul de vară este o zi marcată de o aliniere perfectă a axei Pământului pe direcţia Soarelui. De asemenea, 21 Iunie este și ziua mondială a Soarelui. După momentul solstițiului de vară, durata zilei va începe să scadă. Pe de altă parte, durata nopții, să crească, timp de 6 luni, până la 21 decembrie, momentul solstițiului de iarnă. Acesta este un moment bun pentru a ne pregăti corpul pentru temperaturile înalte ce urmează să vină.

Terapii recomandate la schimbarea de sezon

Terapia Careless Beauty cea mai potrivită la schimbarea de anotimp este Royal Body Care. De ce? Această terapie atinge toate aspectele necesare echilibrării corpului (la nivel intern), dar și a pielii (la nivel extern). Echilibrarea internă are loc prin fluidizarea limfei în toate nodurile energetice ale corpului fizic. Cea externă, la nivelul pielii, se manifestă prin alimentarea metabolismului celular epitelial cu nutrienți din sursă 100% vegetală și, în mod special, cu acizi organici. Astfel, avantajul este că schimbările climatice nu vor consuma organismul deoarece acesta are de unde procesa aceste schimbări. Dacă noi nu facem mai nimic pt corp și/sau piele, atunci metabolismul nostru va consuma din ce are și, atunci, în funcție de cât de bine se hidratează și se hrănește fiecare, astfel și corpul va răspunde la trecerea la vară. Royal Body Care se îngrijește de tot corpul fizic, dar și de cel emoțional. Recomand ca această terapie să fie efectuată oricând în următoarea perioadă.

Detalii despre această terapie regăsiți aici: https://www.carelessbeauty.ro/shop/produs/voucher-royal-body-care-4-ore/.

Programările se poate face aici: https://www.carelessbeauty.ro/contact/.

Dr. Farm. Ioana – Adina Oancea

lavanda de cultura

Pregătirea pielii pentru vară

Curățarea tenului poate însemna mai mult decât demachierea. Pentru a elimina descuamările de la nivelul pielii și pentru a curăța impuritățile blocate în cavitatea porilor, gomajele devin un instrument prețios.

lavanda de cultura

Pregătirea pielii pentru vară

Curățarea tenului poate însemna mai mult decât demachierea. Pentru a elimina descuamările de la nivelul pielii și pentru a curăța impuritățile blocate în cavitatea porilor, gomajele devin un instrument prețios.

Abonează-te la newsletter

Te ținem la curent cu discount-uri, produse noi, evenimente și cele mai recente descoperiri științifice ale specialiștilor Careless Beauty.

Coș de cumpărături
Autentificare în contul de client

Nu ai cont inca?

Scrie aici numele produsului pe care vrei sa il gasesti.
Profită acum de discountul tău!
Abonează-te acum la newsletter pentru a primi un cupon de discount de 5%!
    Abonează-te
    Sunt de acord cu Termeni și condiții.