Rutine de îngrijire

RUTINA TENULUI ÎN 5 PAȘI – RECOMANDATĂ DE CARELESS BEAUTY

Adina și Elena Oancea

De ce este important să avem un ritual zilnic de ingrijire a pielii?

La 28-30 de zile are loc regenerarea celulară în organismul uman, iar prin aplicarea zilnică a produselor Careless Beauty concentrația ridicată de substanțe bio-active din polenurile, sucurile și maceratele vegetale pătrunde până în stratul bazal al epidermei și contribuie la regenerarea celulară. Acest fenomen de regenerare înseamnă reîntinerire, revitalizare, hidratare și strălucire.

Rutina zilnică urmată consecvent, face ca țesutul epidermic să beneficieze permanent de aportul necesar de vitamine și compuși activi și astfel, beneficiile aduse tenului vor fi vizibile în scurt timp.

Seara

extract uleios cu fructe de cătină Careless Beauty

Pas 1. Demachierea

Se realizează cu dischete înmuiate în Apă Naturală (Apă de Cătină sau Apă de Lavandă) peste care se toarnă 2-3 picături de Extract uleios cu fructe de cătină. Demachierea se face în mod ascendent. Se folosesc dischete separate pentru fiecare ochi și pentru buze. Demachierea cu extractul uleios este un prim pas important, pentru că tesutul cornos al pielii se înmoaie, iar porii vor putea fi curățați și descongestionați în profunzime, primind în același timp un plus de hrănire și vitaminizare.

Pas 2. Loțiunea

(Loțiunea pentru ten uscat/sensibil, cuperoză, iritații și alergii; Loțiunea pentru ten mixtLoțiunea pentru pete și Pistrui; Loțiunea pentru ten gras; Loțiunea Antiacnee).

Se înmoaie o singură dischetă cu loțiunea, se desface în două (pentru a nu risipi produs în grosimea unei dischete) și se umezește tenul în mod ascendent.

Prin conținutul bogat în polenuri crude vegetale, pielea primește compuși naturali regeneratori cu rol puternic vitaminizant si antibacterian.

Pas 3.  Gomajul

(Gomajul pentru ten uscat, mixt, pete; Gomajul pentru ten gras/acneic).

Se aplică pe toată fața, pe pleoape și sub pleoape, prin ușor masaj (pentru a stimula circulația periferică), într-un strat potrivit de gros, timp de 15-20 min., menținând umiditatea prin pulverizarea uneia dintre apele naturale (lavandă sau cătină). Se îndepărtează cu apă.

Prin combinația unică de plante cu polenuri uscate, esențe și macerate florale, rolul major al gomajului este de a oferi tenului un aport bogat de vitamine, antioxidanți și substanțe naturale antibacteriene. Gomajul curăță epiderma în profunzime, cu un aport continuu de întinerire celulară.

Pas 4. Masca

(Masca pentru ten uscat sensibil, cuperoză, iritații și alergii; Masca pentru ten mixtMasca pentru pete și pistrui; Masca pentru ten gras; Masca Antiacnee).

După îndepărtarea gomajului se aplică masca, în același mod, dar se poate menține până la 30 minute, păstrându-se umedă cât mai mult timp. Se îndepărtează cu apă, prin ușor masaj.

Prin compoziția unică, brevetată a măștilor, care au la bază sucuri vegetale, sevă de mesteacăn și macerate florale deosebite, măștile aduc un aport important de vitamine, antioxidanți și importante elemente naturale bioactive.

Prin utilizarea zilnică, măștile vin cu un aport de intinerire celulară profundă. Astfel, va începe tratarea afecțiunii de care suferă tenul, cu efecte benefice vizibile de la primele utilizari: hidratare, uniformizare, iluminare și aspect general îmbunătățit.

crema hidratantă regeneratoare în rutina de ingrijire

Pas 5. Crema hidratantă regeneratoare

Se aplică prin ușor masaj pe toată fața, în jurul ochilor, pe gât și decolteu.

Crema are o compoziție unică brevetată, iar retetarul brevetat NU conține apă, așa că suplimentar, se poate pulveriza Apa de cătină sau lavandă peste cremă pentru a mări gradul de absorbție.

Prin conținutul bogat de cătină, crin, lavandă și importante pulberi și uleiuri vegetale, crema joacă un rol major în hrănire, cicatrizare, vitaminizare și regenerare celulară profundă. Puterea ei regeneratoare este resimțită, fie că vorbim despre echilibrarea secreției de sebum, tratarea afectiunilor de ordin dermatologic sau dacă se dorește un puternic efect antirid!

Dimineața

Pas 1.

Se pulverizează Apa Naturală (Apa de Cătină; Apa de Lavandă) direct pe ten.

Apele naturale, prin conținutul lor bogat de antioxidanți și particule de ulei eteric aduc un aport major în hidratare, vitaminizare si revigorare.

Pas 2.

Loțiunea (Loțiunea pentru ten uscat sensibil, cuperoză, iritații și alergii; Loțiunea pentru ten mixtLoțiunea pentru pete și pistrui; Loțiunea pentru ten gras; Loțiunea Antiacnee).

Se înmoaie o singură dischetă cu loțiunea, se desface în două (pentru a nu risipi produs în grosimea unei dischete) și se umezeste tenul, cu miscari ascendente. Se evită contactul cu ochii.

apa de lavandă în rutina de ingrijire

Pas 3.

Crema hidratantă regeneratoare

Crema se aplică prin ușor masaj pe toată fața, în jurul ochilor, pe gât și decolteu. Suplimentar, se poate pulveriza Apa de cătină sau lavandă peste cremă pentru a mări gradul de absorbție.

Pas 4.

Baza pentru machiaj

Se aplică după Crema regeneratoare, prin ușor masaj pe toată fața și în jurul ochilor. Rolul major al bazei pentru machiaj este acela de barieră naturală împotriva microparticulelor și a impurităților de peste zi. In plus, matifiază, iar machiajul se va așeza mai bine și își va păstra prospețimea pe toată durata zilei, în timp ce tenul tău își va continua procesul de regenerare!

elixir antiaging în rutina de îngrijire

Elixirul Anti-aging se asociază, atât rutinei de seară, cât și de dimineață. Se aplică cu 15 minute înaintea cremei cu efect regenerator.

Află mai multe despre potențialul uriaș de intinerire și regenerare celulara a Elixirului (produs brevetat), cât și despre compușii săi bioactivi din articolele de mai jos:

3 thoughts on “RUTINA TENULUI ÎN 5 PAȘI – RECOMANDATĂ DE CARELESS BEAUTY

 1. Gabriela spune:

  Bună ziua, vă rog să îmi spuneți ce gramaj are crema regeneratoare din codul happy valentines.

  1. Careless Beauty spune:

   Buna ziua, Crema din pachetul Happy Valentine’s Day este de 50 grame. Va multumim pentru increderea acordata!

 2. Careless Beauty spune:

  Buna ziua, Crema din pachetul Happy Valentine’s Day este de 50 grame. Va multumim pentru increderea acordata!

Comments are closed.